2021-08-18 07:45:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A Bakokhoz kegyes a sors, tálcán kínálkoznak a lehetőségek

Napi horoszkóp augusztus 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Jupiter helyzete miatt könnyen teremtesz kapcsolatot, de könnyen túlzásokba is eshetsz, talán olyan vehemenciával nyilvánítod ki a véleményedet, ami a másiknak már sok lehet. Ne vedd rossz néven a barátaidtól, ha jó szándékúan figyelmeztetnek a hibáidra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Híres türelmedet akkor veszíted el, ha sürgetnek, illetve ha másokhoz kell alkalmazkodnod. Egyszerűbbnek tartod megcsinálni a többiek helyett is a munkát, mint hogy elmagyarázd, mit hogyan kell. És persze hogy ezzel megint időzavarba kerülsz, a saját dolgaid halasztódnak.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A magánéletben valaki a segítőkészség álarca mögé bújva próbálja meg szétzilálni a családi békédet, vagy egy induló kapcsolatod kibontakozását. A pletykák ellen csak teljes őszinteséggel és szembesítéssel tudsz védekezni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Talán még bizonytalan vagy abban, hogyan indulj tovább, de egy váratlan esemény megadja a választ. S amit akkor, szinte végig sem gondolva, a megérzéseire hallgatva automatikusan teszel, az lesz a jó megoldás.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tudatosan keresed azokat a helyeket és helyzeteket, ahol és amikor mindenki téged csodálhat, joggal, hisz keményen megdolgoztál az eredményekért. Arra azért vigyázz, hogy ne piszkáld fel mások irigységét, mert lerombolhatják a nimbuszodat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A barátaid közreműködésére is szükséged lesz, hogy érzelmileg is egyenesbe kerülj. Még abban is segítenek, hogy ha a pároddal összezördültél, ismét helyre álljon a béke. Ha szingli vagy, lehet, hogy épp most találsz rá arra, akivel szívesen töltenéd a szabadidődet, de rá kell döbbenned, mennyire kevés időd van önmagadra, a magánéletedre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Óriási lelkesedéssel veted magad egy új feladatba, de valahogy semmi nem megy olyan zökkenőmentesen, ahogyan pedig kívülről elképzelted. A fölösleges erőfeszítés, az önhajszolás azonban nem csak az erődet, de még az önbizalmadat is felemésztheti.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Elégedetlen vagy a környezeteddel, a körülményeiddel, talán még önmagaddal is. (Igazad van, amíg saját magával nincs kibékülve, nehezen tud újítani, továbblépni.) Egy sor lezáratlan ügy és levegőben lógó lehetőség még visszahúz. Állj a sarkadra! Változtass!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha szingli vagy, ez már nem sokáig marad így, mert Ámor most vett célba. Most próbára teheted a leleményességedet és ügyességedet, mert ezt a kapcsolatot nem lehet még vállalni a világ előtt. De a titkolózás kifejezetten doppingolja az érzéseidet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bakokhoz kegyes a sors: tálcán kínálkoznak a lehetőségek. Persze, hiába állnak jól a bolygók, csak azoknak segíthetnek, akik maguk is akarják a változást. Ne félj az újtól, ha most sikerül lépéselőnyt szerezned, megalapozhatod a sorsod jobbra fordulását.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. De legyél óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavaid, tetteid kellemetlen helyzetbe sodornak. A munkában is, a magánéletben is csalódnod kell egy bizalmasodban.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érdemes változtatni, ha valamiben már korlátozva érzed magad, de azt kalkuláld be, hogy csak önmagadra, saját leleményességedre számíthatsz. A bolygók óvatosságra intenek: a látszat csalóka, hamar változnak az esélyek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: